Selvom jeg ikke har arbejdet så længe med internettet, så har jeg dog lavet et par hjemmesider. Ikke for firmaer, blot mine venners og egne sider.
Herunder kan du se en beskrivelse af siden, og hvis du trykker på billedet, kan du besøge siden, hvis du har lyst.


Denne side er min gamle Nonap side, som jeg brugte før jeg lavede den nuværende side. Indholdet er næsten det samme, dog er der kommet lidt nye billedmanipulationer på den nye, men designet er ændret en hel del.


Da min helt store fritidsinteresse er at fiske, hovedsageligt efter karper, er det jo oplagt at lave en hjemmeside om fiskeri. På denne side kan man læse en beskrivelse af vandene og se billeder af de fisk, mine venner og jeg har fanget.


Vi har lige købt en Golden Retriever hvalp og har derfor været nede og besøge opdrætteren flere gange, hvor hun skal være til hun bliver 8 uger. For at få billeder på nettet af vores hund, har jeg lavet en side hvor billederne ligger så andre også kan se dem.


Da jeg arbejede hos GBC//Handling synes jeg ikke at deres hjemmeside var særlig pæn så jeg lavede denne nye side som de kunne bruge hvis de ville. Det er ikke en stor side men jeg synes nu alligevel at det er en pæn og let overskuelig side. Siden blev aldrig brugt...


Der har været lidt udvikling på min karpeside gennem tiden. Denne side er den jeg brugte før jeg lavede den nuværende side.


Jeg og 4 af mine venner tager på snowboardferie hvert år (hvis vi kan komme afsted). Vi besluttede derfor sidste år at købe domæne navnet "Boarders.dk". Siden skal indeholde film, billeder og info om skisportssteder i Frankrig. Vi er ved at samle information og lave film til siden, så der går nok et stykke tid, før den er helt færdig.


Denne side om fiskeri var en af de første jeg lavede. Siden er lavet i Dreamweaver før jeg begyndte at skrive koderne selv, og før jeg vidste noget om html.
Jeg blev med tiden træt af designet og farverne, så jeg lavede en ny (se øverst).


Til top