Mit navn er Flemming og jeg er en fyr på 34 år. Jeg har arbejdet i den grafiske branche siden jeg startede min uddannelse som grafiker i 1988 med speciale i billedarbejde og scanning.
Jeg blev udlært hos Køhn Group i 1993, og har siden arbejdet 12 år hos GBC Color i Glostrup. GBC Color kom senere til at hedde GBC Grafisk Produktion og til sidst GBC//Handling, inden det desværre gik konkurs d. 14. april 2005.
Jeg har altid interreseret mig for billedarbejde, og har arbejdet i Photoshop siden version 3.0.
Jeg begyndte at interessere mig for internettet omkring år 1998, men vidste intet om det. Det var først, efter jeg fik en Mac derhjemme, at jeg begyndte at sætte mig ind i det.
De første ting, jeg lavede, var i Macromedia Flash, men da jeg ikke kunne noget html, kunne jeg jo ikke lægge det på nettet, så andre ville få mulighed for at se det.
Da jeg ville prøve at lave min første hjemmeside og stadig syntes, at de html koder jeg kunne se i kilderne var sort snak, satte jeg mig lidt ind i Macromedia Dreamweaver. Det mente jeg var den nemmeste måde at få lavet noget på uden at kende til koderne.
Men at sidde og lave sine sider i et program der selv genererer koderne kunne alle jo gøre, og da det var begyndt at irriterer mig, at jeg ikke vidste hvad koderne betød, så købte jeg "Html Bogen" skrevet af Dick Oliver.
Derefter droppede jeg Dreamweaver og begyndte at skrive mine koder selv i "Tekst & Lyd" og senere i "Hydra", både for at lære noget og fordi jeg syntes, det var meget sjovere at få det til at virke, når jeg selv skrev koderne.
Det gik også rigtigt godt, og jeg fik lavet en del sider. Jeg lavede dem kun for min egen skyld for at blive mere fortrolig med koderne.
Da jeg nu følte at jeg havde rimelig styr på html, og gerne ville gøre mine sider mere interaktive, købte jeg "JavaScript Bogen" skrevet af Michael Moncur. Det var ikke for at blive JavaScript haj (hvad jeg heller ikke mener, jeg er), men blot for at få et større indblik i, hvad det kunne bruges til.
Nu var min Mac 8200 efterhåden ved at være lidt langsom og forældet, og i år 2000 købte jeg en 400 Mhz G4. Det var også omkring årtusind skiftet at jeg begyndte at interssere mig for interfaces og jeg brugte meget tid på at lave en masse Photoshop toturials som jeg fandt på nettet, for at kunne lave nogle at de flotte effekter man kan lave i Photoshop.
Nu er min G4 skiftet ud med en 2 Ghz Imac, og selvom jeg nu har fået familie og barn så bruger jeg stadig meget tid derhjemme foran skærmen for at blive endnu bedre til at lave effekter i Photoshop og lave hjemmesider, og fordi at jeg bare ikke kan holde mig væk fra Mac'en.