Da mit foretrukkene program er Photoshop, hvilket også er det program, jeg bruger mest på min arbejdsplads, har jeg gennem tiden lavet en del billedmanipulationer.
Nogle af dem jeg har lavet, privat og på jobbet, kan du se nedenfor.
Det er lavet så der er før og efter billeder, og ligger både som skærmbilleder og som pdf filer i en højere opløsning som kan downloades.


Interface


Denne interface har jeg bare lavet for sjov, ligesom alle de andre. Navnene på de 5 personer er dem der var med i Boarders.dk, da den side eksisterede.


Grafik


Jeg lavede denne lille ting, før jeg vidste ret meget om nettet. Den blev aldrig helt færdig, men jeg har lagt den ud alligevel


Denne radio har jeg lavet for sjov med det eneste formål at øve mig i Photoshop effekter.


Jeg har lavet mange Photoshop toturials fra nettet og har brugt nogle af de effekter til at lave dette rallyrat.


Dette lille univers ville jeg have brugt som sk¾rmbillede til min Mac. Teksten er lavet i Illustrator, resten i Photoshop.


Flash


Da jeg lige havde købt navnet "Nonap" og skulle lave en hjemmeside, legede jeg en del i Macromedia Flash. Denne interface var en side jeg startede på at lave, men som jeg droppede igen længe inden den blev færdig.
Download FlashplayerDette interface er lavet, da jeg tænkte på at min side skulle hedde X-act Design. Grafiken er selvfølgelig lavet i Photoshop. Musen kan køres over knapperne.
Download FlashplayerTil top