Da mit foretrukkene program er Photoshop, hvilket også er det program, jeg bruger mest på min arbejdsplads, har jeg gennem tiden lavet en del billedmanipulationer.
Nogle af dem jeg har lavet, privat og på jobbet, kan du se nedenfor.
Det er lavet så der er før og efter billeder, og ligger både som skærmbilleder og som pdf filer i en højere opløsning som kan downloades.
Tryk på en af de 3 kategorier nedenfor som jeg har opdelt dem i:

   • Retouch
   • billedmanipulation
   • farvekorrektion


Retouch


Søs Fenger var en af de kendte vi fotograferede til Barito Design's solbriller. Jeg har derefter retoucheret alle urenheder og andet væk og gjort billedet klar til tryk.Søs Fenger var en af de kendte vi fotograferede til Barito Design's solbriller. Jeg har derefter retoucheret alle urenheder og andet væk og gjort billedet klar til tryk.Thomas Bickham var en af de kendte vi fotograferede til Barito Design's solbriller. Jeg har derefter retoucheret alle urenheder og andet væk og gjort billedet klar til tryk.Jokeren var en af de kendte vi fotograferede til Barito Design's solbriller. Jeg har derefter retoucheret alle urenheder og andet væk og gjort billedet klar til tryk.Laila var en pige vi fotograferede til Barito Design's ure. Jeg har derefter retoucheret alle urenheder i huden, lavet hendes øjne mere klare, sat logo i uret og gjort billedet klar til tryk.Dette billede lavede jeg for en kunde der skulle bruge det som forside til en hospitalsblad. Lampen og stikkene på vægen skulle fjernes for at gøre plads til noget tekst.Dette gamle foto var et billede jeg fik til opgave at rense op og retouchere alle ridser væk. Man er næsten nødt til at downloade pdf filen for at se hvor meget arbejde det rent faktisk var i det.Her har jeg retoucheret et juletræ væk og opbygget vægen og vindueskammen igen.Billedmanipulation


Dette billede af J-kid var noget jeg lavede til brug for hans cd cover. Det blev desværre ikke brugt, da kunden valgte at få det lavet et andet sted.I stedet for at microfonerne på dette billede står på en sten, skulle det se ud som om at de stod på en blank glasplade. Jeg har derfor lavet spejlbillede i pladen fra produktet, og lysene på microfonerne kraftigere.Her har kokken Boserup fået en rygtatovering og en tatovering på overarmen. Tatoveringerne fandt jeg på nettet og billedet var noget jeg lavede derhjemme for sjov.Eye-Q billedet var noget jeg lavede for at lave sjov med én på mit arbejde det ikke kunne lide Eye-Q. Jeg lavede det og satte det som skrivebordsbillede på hendes Mac. Hæ hæ...Der skulle laves lidt fis med Peter Wegeberg fra Coop i forbindelse med et jubilæum. Jeg blev sat til at lave et billede af ham der lignede et forsidebillede på et Samvirke blad.Denne stue har fået en ny ovn sat ind i stedet for den gamle. Ilden er taget fra den gamle ovn.


Denne stue har også fået en ny ovn sat ind i stedet for den gamle. Desuden er korkgulvet skiftet ud med gulvtæppet fra billeder oven over.


Her har jeg taget en svane fra en sø med bølger, og sat ind i en mere idylisk og rolig sø og lavet spejlbillede i vandet.


Disse billeder var nogen jeg lavede for en veninde der gerne ville have langt hår men ikke vidste hvordan det ville se ud. Jeg fandt nogle billeder af langhårede piger og satte håret over på hende.


Regnbueørreden på dette billede er fanget i en put & take sø, og jeg har så sat en stor og flot hale over på den fra en Havørred. Det skulle bruges til en 30 års fødselsdag.På dette billede er der blevet skiftet et 2 hoveder ud i højre side og fjernet et lysskær på en trøje i venstre side.


En af vores kunder rundede de 40 år d. 19. april 2001. Jeg lavede derfor dette billede for at han skulle se ældre ud, og ligne en bølle bag træmmer.Her skylle den ene urskive ændres fra sort til sølv, og viserne fra sølv til sort.Farve korrektion


Igen en opgave fra Barito Design's ure. Æskens og sløjfens farve skulle laves om, den skulle frittes med skygge og der skulle sættes tekst og logo på.Endnu en opgave fra Barito Design's ure. Æskens og indlægets farve skulle laves om, den skulle frittes med skygge og der skulle sættes tekst og logo på.Huset her skulle friskes lidt op og der skulle sættes blå himmel på.På dette hus skulle farven ændres og med blå himmel, og så skulle det bare friskes op og være lækkert.Opskinnet fra den gul nummerplade på lastbilen skulle fjernes.Til top